Menyasszonyi ruha? Leellenőrizve. Helyszín? Leellenőrizve. Ragyogó bőr és fényes haj? Most következik. Már megvan a dátum és – ismerd be! – van egy visszaszámláló óra a fejedben, ami mindennap vagy akár minden percben ketyeg. A trükk arra, hogy ne akadj ki, az, hogy okosan kell beosztanod az idődet és tudnod kell, hogy mikor foglalkozz a különböző tervekkel – mint például azzal, hogy hogy álljon a hajad és szép legyen a bőröd. Pont ezért készítettük el ezt a könnyen követhető menetrendet. Itt van minden, amit tenned kell a nagy nap előtt.

Az esküvő hivatalosan még hetek múlva lesz, de hidd el, itt lesz egy szempillantás alatt. Amikor elkezded az egy hónapos visszaszámlálást – ami még annyira távolinak tűnt akkor, amikor elkezdtétek szervezni az esküvőt – már szinte minden a helyén van és csak néhány utolsó simításra van szükség. Ugyanezt el lehet mondani azokról a teendőkről, amiket a szépségedért teszel meg. Van még néhány dolog hátra.
Szóval kezdjünk is hozzá!

Legyenek azok a tincsek „kamera készek”

Nem annak van most itt az ideje hogy kísérletezz a hajad színével. Fontos, hogy már két hónappal az esküvőd elmond a fodrászodnak, hogy milyen hajra vágysz. A menyasszony haját már az esküvő előtt nagyjából két héttel szükséges befesteni, hogy a nagy napra a színek természetesnek hassanak még a nászúton is. Ha a hajad durva, száraz akkor ugorj be egy keratinos kezelésre egy hónapon belül. Ez egy igazi megváltás lehet, ha az esküvő párás, nedves helyen lesz. Ráadásul így nem kell sokat foglalkoznod a hajaddal a nászút alatt.

 

Ragyogjon a mosolyod

Amikor fehér ruhát viselsz, szinte biztos, hogy ki akarod fehéríteni a fogaidat is.  Fogfehérítő kezelést ajánlok azoknak a menyasszonyoknak, akiknek már nincs sok idejük hátra a nagy napig. Ez egy tökéletes kezelés azoknak a menyasszonyoknak, akiknek sűrű a beosztása, hiszen nagyon gyorsan hat és csak 10 percet vesz igénybe. Már egy kezelés olyan mosolyt eredményezhet, ami 4 árnyalattal világosabb, és akár 6 hónapig is tarthat. A menyasszonyok akár napokkal az esküvő előtt is elvégezhetik a kezelést ugyanis nem eredményez semmiféle érzékenységet.

 

Vedd komolyan az alvást

Könnyebb azt mondani, hogy aludj egy jót, mint teljesíteni, főleg azoknak a menyasszonyoknak, akiknek millió elvégzendő feladat van a listájukon. Használd az utolsó egy hónapot kifogásként és koncentrálj arra, hogy mindennap legalább 8 órát aludj. Ehhez szükség lehet a mozgásra, és arra hogy elhanyagold a TV nézést és a koffein tartalmú italok fogyasztását. Legyen szó új párnáról, elegáns selyem alvó maszkról vagy egy hangos gépről, tegyél meg mindent azért, hogy eleget tudj aludni.

Ha már néhány hónapja egészséges életet élsz, itt az ideje fokozni ezt egy kicsit. Ha háromszor edzel egy héten, akkor emeld meg ezt négyre. Ha csak néhányszor edzel egy héten, adj még hozzá 1-2 alkalmat.

Esküvő – Te milyen típus vagy?