ELEGÁNS ESKÜVŐ

Kápráztasd el a násznépet a stílusos, elegáns esküvőddel!

Modern, elegáns esküvő

Ha az ízlés, a látvány, a formák és a színek tökéletes harmóniája, amelyek egy különleges egyedi hangulatot eredményeznek, rögtön az esküvőd juttatják eszedbe, akkor számodra a tökéletes választás az elegáns esküvő.

Ez az az esküvőtípus, ami időtálló, soha nem megy ki a divatból, mindig telitalálat lesz. Ez a stílus magába foglalja a luxust és a királyi eleganciával fűszerezett elemek sokaságát.

Minden tekintetben káprázatos, gondoljunk csak a ragyogó menyasszonyi ruhára vagy az óriási virágkompozíciókra Különlegesség, egyediség jellemzik. Gyakori helyszínei a villák, kastélyok, szállodák vagy luxus hajók.

Dekorációt illetően általában kerülik a harsány színeket, inkább a finom árnyalatok népszerűek. Egy elegáns esküvő sem lehet teljes gyertyák, fényfüggönyök, gyöngyök, kristályok és csipke nélkül.

Miben segíthetek?

j

Költségek tervezése

Helyszín foglalás

Megfelelő stílus kiválasztása

Szolgáltatók kiválasztása

Kapcsolattartás a szolgáltatókkal

z

Esküvő koordinálása

Vendégek utaztatása, ültetése, elszállásolása

Meghívók tervezése

Valóstítsuk meg együtt álmaid esküvőjét!

 Ha szakmai tudással rendelkező esküvőszervezővel dolgoztok, akkor az számotokra költségcsökkenést jelent. Nem hoztok meg olyan, tapasztalat hiányából adódó rossz döntéseket, melyekkel „mellényúltok” és drágán, nem jó minőségben dolgozó szolgáltatókkal szerződtök, esetleg később rejtett költségekkel találjátok magatokat szemben. 

E-mail

kissmarti65@gmail.com

Telefonszám

+36 20 568 4141