RUSZTIKUS ESKÜVŐ

A vidéki életérzés megelevenedik egy romantikus hangulatú rusztikus esküvőn, amit a kék ég és a zöld dombok kereteznek

Rusztikus esküvő

Mondj igent a természet templonmában! A rusztikus stílus Angliából indult, és a vidéki életérzést eleveníti meg.

A stílus jellegzetessége a természet közelsége, otthonosság, visszafogott elegancia és a lágyság. A rusztikus enteriőrre a natúr, bézs színek a jellemzőek, amelyeket bármilyen más színnel, akár burgundival vagy púderrózsaszínnel is lehet társítani. Díszletként előszeretettel használnak durván megmunkált kezeletlen fát, bőröket, zsákvásznat, gyapjút, de elengedhetetlen kelléke ezeknek az esküvőknek a rengeteg gyertya és a zöld növények tömkelege.

Közkedvelt helyszínei lehetnek az istállók, pajták, szőlőültetvények. Gyakori szokás a rusztikus esküvőknél, hogy a szertartás ugyanott zajlik, ahol később a lagzi.

Ha mindig is közel éreztétek magatokat a természethez, szeretik az elegáns mégis durvább elemeket akkor számotokra a tökéletes esküvői stílus a rusztikus lehet.

Miben segíthetek?

j

Költségek tervezése

Helyszín foglalás

Megfelelő stílus kiválasztása

Szolgáltatók kiválasztása

Kapcsolattartás a szolgáltatókkal

z

Esküvő koordinálása

Vendégek utaztatása, ültetése, elszállásolása

Meghívók tervezése

Valóstítsuk meg együtt álmaid esküvőjét!

 Ha szakmai tudással rendelkező esküvőszervezővel dolgoztok, akkor az számotokra költségcsökkenést jelent. Nem hoztok meg olyan, tapasztalat hiányából adódó rossz döntéseket, melyekkel „mellényúltok” és drágán, nem jó minőségben dolgozó szolgáltatókkal szerződtök, esetleg később rejtett költségekkel találjátok magatokat szemben. 

E-mail

kissmarti65@gmail.com

Telefonszám

+36 20 568 4141