Családi és baráti rendezvényszervezés

Hogy neked csak a szórakozással és a vendégekkel keljen foglalkoznod

Családi-baráti rendezvényszervezés

 

Egy összejövetel lehet a házigazdának is felejthetetlen szórakozást nyújtó élmény. Lehet úgy felkészülni rá, hogy senkinek se okozzon stresszes pillanatokat, mégis minden a helyén legyen a megfelelő időben.

Családi rendezvények szervezőjeként mindig azt tartom szem előtt, hogy úgy hozzam ki a maximumot egy-egy eseményből, hogy Neked a lehető legkényelmesebb legyen és valóban fesztelenül jól érezhesd magad.

Miben segíthetek?

Keresztelő

Az esküvő után a legnagyobb öröm a gyermekáldás. Ennek megünneplése lehet egy szimbolikus keresztelő ami a névadó modern változata. Ehhez profi ceremónia vezető megtalálásával és teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésetekre.

Egyedi szertartással megteremtjük azt a bensőséges névadó szertartást aminek lelke van.

Keressetek meg és olyan napot varázsolok Nektek, amit végigkísér a szeretet és a hála a legifjabb családtag érkezéséért.

Házassági évforduló

Szeretnél pároddal úgy ünnepelni, hogy egyikőtöknek se legyen vele fáradsága, mégis minden a helyén legyen és úgy történjen, úgy nézzen ki, ahogy Ti szeretnétek?

Esetleg kimaradt valami a Nagy Napotokon, amit szívesen pótolnátok egy megerősítő fogadalommal és egy azt követő jó bulival ezen a méltó napon?

Netalán titkos meglepetést szeretnél párodnak, ami egyben egy megerősítő szertartás is, mely szerelmetek édes bizonyítéka?

Születésnap

Saját magadnak szeretnél végre olyan születésnapot, ahol nem neked kell mindent megcsinálnod úgy, hogy a végén kimerülten, fáradtan ünnepeld magadat?

Meglepetés bulit tartanál valakinek, de nem tudod, hogyan állj neki és időd sincsen rá? Vagy csak simán nem akarsz lebukni idő előtt?

Segítek olyan tematikus születésnapi ünnepséget szervezni, mely az ünnepelt személyiségét, érdeklődési körét tükrözi.

Ballagás, diplomaosztó

Azt hiszem egy szülő egyik legnagyobb büszkesége az életben, amikor gyermeke sikerrel elballag az iskolából, illetve sikeresen megkapja diplomáját.

Ez egy olyan alkalom, mely mindenképpen méltó az ünneplésre. Én abban segítek Neked, hogy gyermekedet úgy tudd megünnepelni, hogy Te nem teszed ki magad a stresszel járó szervezésnek és nem leszel hulla fáradt az ő egyik legszebb eseményén.

Beszélgessünk a rendezvényedről!